دستیار اجتماعی رئیس جمهور: کشوری که شکست نخورده مذاکره می‌کند استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: اکوسیستم نوآوری به کمک حل مشکلات استان بیاید| جهادکشاورزی در حوزه تغییر الگوی کشت وظیفه خود را به خوبی انجام نداده است یارانه بنزین را روی قیمت خودرو یکجا گرفته‌اید پوتین و کیم درباره مذاکرات آتی با ترامپ گفت‌و‌گو کردند جولان پهپاد یمنی، ایلات اسرائیل را به وحشت انداخت پوتین: تورم در روسیه به ۶ الی ۷ درصد خواهد رسید حمله هوایی اسرائیل به بندر الناقوره لبنان | دو نفر مجروح شدند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت سلامتی حجت‌الاسلام علوی | روند درمان توسط پزشکان مجرب پیگیری می‌شود پزشکیان به ارمنستان سفر می‌کند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) روسیه از عملیات ضد صهیونیستی یمن تلویحا حمایت کرد آیا ادارات زنجان فردا چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات همدان در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد رئیس جمهور: پزشکان از قالب‌های محدود خارج شوند عملیات تروریستی در عراق علیه مراسم اربعین خنثی شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران، صاحبخانه می‌شوند | دولت تعاونی‌های مسکن خبرنگاری تشکیل می‌دهد آنچه باید از رستاخیز، مدرن‌ترین موشک بالستیک ایران بدانید بندر اشغالی ایلات مورد حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) موضع گیری جدید بن سلمان درباره غزه اژه‌ای: کوچکترین سیاهی و لکه‌ای در قوه قضائیه برجسته می‌شود القسام نیرو‌های اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داد یک سرکرده‌ ارشد داعش در عراق کشته شد آیت الله علم الهدی: رانت‌خواری و واردات بی‌رویه، معیشت کشاورزان را تهدید می‌کند | ضرورت احیای روحیه جهادی در جهاد کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات دهه پایانی صفر باید هر سال نوآورانه‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شود امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند وزیر کشور: تاکنون ۳.۴ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان
سرخط خبرها

امام‌جمعه بوشهر: بسیاری از گرانی‌ها کاذب و غیرحقیقی است| پشت صحنه‌هایی دارد که باید هرچه زودتر برطرف شود

  • کد خبر: ۱۰۷۲۷۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
امام‌جمعه بوشهر: بسیاری از گرانی‌ها کاذب و غیرحقیقی است| پشت صحنه‌هایی دارد که باید هرچه زودتر برطرف شود
امام‌جمعه بوشهر بسیاری از گرانی‌ها را کاذب و غیرحقیقی دانست و گفت: بسیاری از گرانی‌ها و تورم پشت صحنه‌هایی دارد که باید هرچه زودتر این مشکل برطرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح امروز در خطبه‌های نماز عید سعید فطر با تبریک این عید بزرگ الهی با اشاره به ویژگی‌های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: کسی رستگار می‌شود که از ماه رمضان بهره برده و خود را از گناه پاک کرده باشد.

نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر باتأکید بر حفظ آموزه‌های ماه مبارک رمضان در تمامی ایام سال تصریح کرد: خداوند در این ماه گناهان را بخشیده، پس کوشش کنید که پس از ماه رمضان گرفتار دنیا و گناه نشوید تا هر چه کسب کرده‌اید به هدر نرود.

امام‌جمعه بوشهر با اشاره به اینکه دنیای اسلام دچار بلیه شده و جهان استکبار و صهیونیست بین‌الملل اهل مسجد و دین و دیانت را ترور می‌کنند با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و جهان استکبار خاطرنشان کرد: جهان اسلام دچار بلیه‌ایی به نام استکبار و صهیونیست بین‌الملل شده و مزدوران زیادی را به خدمت گرفته و در صحنه اجتماعی، عرصه‌های دین و دیانت ضمن عملیات تروریستی افکار مسلمانان در فضای مجازی را مورد تهاجم قرار می‌دهند.

وی اضافه کرد: تروریست‌ها، مسلمانان را در مسجدالاقصی، افغانستان و دیگر سرزمین‌ها مورد حمله و تهاجم قرار می‌دهند که ضمن محکوم کردن این عملیات‌ها اعلام می‌شود بر اساس وعده الهی ان‌شاءالله به‌زودی رژیم صهیونیستی و جهان استکبار از بین خواهد رفت.

صفایی بوشهری، یکی از مشکلات مهم اقتصادی جامعه را گرانی و تورم کالا دانست و بیان کرد: مسئولان تلاش کنند هر زودتر مشکل تورم و گرانی‌ها را برطرف شود.

نماینده، ولی فقه در استان بوشهر بسیاری از گرانی‌ها را کاذب و غیرحقیقی دانست و گفت: بسیاری از گرانی‌ها و تورم پشت صحنه‌هایی دارد که باید هر چه زودتر این مشکل برطرف شود.

امام جمعه بوشهر یکی دیگر از مشکلات استان را اشتغال جوانان دانست و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تولیدی حل مشکل اشتغال جوانان در اولویت برنامه مسئولان قرار گرفته شود.

وی استفاده از نیرو‌های بومی در عرصه‌های مختلف مدیریتی را یک ضرورت دانست و خاطر نشان کرد: با وجود این همه منابع انسانی، جوان، خلاق و توانمند، از نیرو‌های بومی در عرصه‌های مدیریتی استفاده شود.

صفایی بوشهری مشکل آبرسانی در استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: با توجه به آغاز فصل گرما مردم نگران تأمین آب هستند از مسئولان در خواست می‌شود به سبب استفاده بیشتر از آب در فصل تابستان نگرانی مردم برطرف کنند.

نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اجرا طرح‌های مختلف تأمین آب و آبرسانی گفت: طرح‌های خوبی در  حل مشکلات آبرسانی در استان بوشهر اجرایی شده که تسریع در تکمیل طرح‌های آبرسانی یک ضرورت است.

امام جمعه بوشهر باتأکید بر توجه به برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی افزود: معضلات اقتصادی نباید سبب فراموشی برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی از جمله عفاف، حجاب و توسعه فرهنگ دینی شود و مسئولان باید در عرصه‌های دفاع از  برنامه‌های فرهنگ دینی کوشش کنند.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->